Jul och nyår 2020 – 2021

Byte och retur


Vi byter fram till och med 31 januari 2021.


Hinner mina varor fram innan jul?


Var uppmärksam på att det på varan står avsändningstid (det vill säga, hur lång tid det tar innan varan skickas från oss), och inte en leveranstid. När varan skickas beror på om vi har just din beställda storlek/färg på lager. Information om hur lång tid det tar innan varan skickas från oss finns ovanför den svarta köpknappen på varan, i inköpskorgen, vid checkout och på orderbekräftelsen.

Afsendelsestid

Sista chansen för leverans innan jul?


Varor som skickas från oss inom 1-2 vardagar = 17 december kl. 12.00
Beställ före kl. 12.00 den 17 december, så säga DHL, DB Schneker och PostNord att paketet levereras innan jul.

Varor som skickas från oss EFTER 1-2 vardagar = 8 december kl 08.00
Beställer du varor med längre förberedelsetid är det viktigt att du beställer i god tid och senast den 10 december kl. 09.00

Hela beställningen skickas samlad. Vid beställning av flera varor är det varan som det tar längst tid att skicka från oss, som avgör när hela ordern skickas. Är du osäker eller vill vara 110% säker på att din order kommer innan jul, så kontakta vår kundservice på info@dickiestowear.eu

Vi kan inte skicka varor snabbare än vad som anges vid köpet.


Information om leverans och kundservice mellan jul och nyår


Över jul och nyår håller flera av våra leverantörer stängt och öppnar först i januari. Det kan ha en betydelse för varor med en förberedelsetid som är längre än 1-2 vardagar.

Vi har naturligtvis uppdaterat alla uppgifter om när varor skickas från oss, för de varor som påverkas av att leverantörerna har stängt. Kom ihåg att kolla hur lång tid det tar för oss att skicka varan. Den informationen visas när du har valt färg och storlek, samt i korgen före du går till kassan. Hur lång tid det tar innan vi skickar varan framgår också på din orderbekräftelse som skickas till din e-postadress.

Vi gör förstås allt vad vi kan för att färdigställa din beställning snabbast möjligt. Och kom ihåg att varor som anges skickas från oss inom 1-2 vardagar, oftast skickas redan nästa vardag. DickiesToWear önskar alla en riktigt god jul och ett gott nytt år.